Refurbished Online Vergelijker

Refurbished AirPods 2 kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished AirPods 2 producten kopen kunt.

Filter AirPods 2 op subcategorie:

1-99 van 189 resultaten

Top producten: AirPods 2

De top producten zijn:

Apple AirPods Pro 1e generatie (2019) - Wireless-oplaadcase Wit

Apple AirPods Pro met oplaadcase - Wit

Bekijk product Apple AirPods Pro 1e generatie (2019) - Wireless-oplaadcase Wit

Apple AirPods 2e generatie (2019) - Lightning-oplaadcase Wit

Apple AirPods (2e generatie) met oplaadcase Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Apple AirPods 2e generatie (2019) - Lightning-oplaadcase Wit

Apple AirPods Pro 2e generatie (2023) - MagSafe (USB-C)-oplaadcase Wit

Apple AirPods Pro 2e generatie (2023) - MagSafe-oplaadcase WitOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Apple AirPods Pro 2e generatie (2023) - MagSafe (USB-C)-oplaadcase Wit

Apple AirPods 3e generatie (2021) - MagSafe-oplaadcase Wit

Apple AirPods (3e generatie) met oplaadcaseOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Apple AirPods 3e generatie (2021) - MagSafe-oplaadcase WitBent u op zoek naar een milieuvriendelijk en budgetvriendelijk alternatief voor splinternieuwe elektronica? Refurbishedonline.nl biedt een uitgebreid assortiment aan tweedehands AirPods 2, waardoor u kunt genieten van hoge kwaliteit audio zonder de volle prijs te betalen. Ontdek de veelzijdigheid van gereviseerde AirPods 2de generatie, die niet alleen uw portemonnee maar ook het milieu sparen.

Vergelijk op ons platform gemakkelijk de prijzen en condities van verschillende aanbieders van refurbished AirPods 2. Of u nu op zoek bent naar een paar 'zo goed als nieuwe' AirPods 2 of een paar dat licht gebruikt is, Refurbishedonline.nl leidt u naar de beste deals zonder het gedoe van lange zoektochten. Duik in onze gebruiksvriendelijke database en vind de perfecte AirPods 2 refurbished aan uw wensen aangepast.