Refurbished Online Vergelijker

Refurbished AirPods 3 kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished AirPods 3 producten kopen kunt.

Filter AirPods 3 op subcategorie:

1-99 van 104 resultaten

Top producten: AirPods 3

De top producten zijn:

Apple AirPods Pro 1e generatie (2019) - Wireless-oplaadcase Wit

Apple AirPods Pro met oplaadcase - Wit

Bekijk product Apple AirPods Pro 1e generatie (2019) - Wireless-oplaadcase Wit

Apple AirPods 2e generatie (2019) - Lightning-oplaadcase Wit

Apple AirPods (2e generatie) met oplaadcase

Bekijk product Apple AirPods 2e generatie (2019) - Lightning-oplaadcase Wit

Apple AirPods Pro 2e generatie (2023) - MagSafe (USB-C)-oplaadcase Wit

Apple AirPods Pro 2e generatie (2023) - MagSafe-oplaadcase WitOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Apple AirPods Pro 2e generatie (2023) - MagSafe (USB-C)-oplaadcase Wit

Apple AirPods 3e generatie (2021) - MagSafe-oplaadcase Wit

Apple AirPods (3e generatie) met oplaadcaseOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Apple AirPods 3e generatie (2021) - MagSafe-oplaadcase WitOp zoek naar AirPods 3 zonder de volle prijs te betalen? Refurbishedonline.nl biedt een uitgebreide selectie van tweedehands AirPods 3, waarbij je gemakkelijk kunt vergelijken en de beste deal voor jouw budget vindt. Onze vergelijkingssite helpt je bij het vinden van gebruikte AirPods 3 in diverse condities, van nagenoeg nieuw tot meer gebruikte exemplaren.

Of je nu gaat voor de laatste AirPods 3e generatie of een ouder model, we bieden verschillende varianten en opties zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Bekijk de specificaties, prijzen, en reviews van AirPods 3 die refurbished worden aangeboden en kies de perfecte match zonder een fortuin uit te geven. Houd er rekening mee dat wij bij Refurbishedonline.nl de kwaliteit en garanties van derden niet beoordelen.