Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Beeld & Geluid kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Beeld & Geluid producten kopen kunt.

Filter Beeld & Geluid op subcategorie:

1-100 van 1470 resultaten

Top producten: Beeld & Geluid

De top producten zijn:

Tweedekans Audio Technica AT2020

Let op: een condensatormicrofoon moet je voorzien van 48V fantoomvoeding. Heb je geen apparaat die 48V fantoomvoeding uitstuurt? Kies dan een dynamische microfoon.

Bekijk product Tweedekans Audio Technica AT2020

Tweedekans Corsair Virtuoso RGB Wireless XT Hifi Gaming Headset met Spatial Audio

Bekijk product Tweedekans Corsair Virtuoso RGB Wireless XT Hifi Gaming Headset met Spatial Audio

Tweedekans Audio-Technica AT-LP3XBT Wit

Je luistert je favoriete platen met de Audio-Technica AT-LP3XBT Wit. De platenspeler heeft bluetooth, waarmee je hem draadloos verbindt met andere bluetooth apparaten. Zo hoor je ook in de keuken muziek via een bluetooth speaker, terwijl de platenspeler in de woonkamer staat. Verbind een bluetooth koptelefoon als je in alle rust van je platen wil genieten. Er zit een voorversterker in de speler, waardoor je geen versterker of receiver nodig hebt. Je hoort hierdoor gelijk muziek uit je speaker. Dankzij het volautomatische ontwerp speel je je plaat gelijk af nadat je hem in de speler plaatst. De platenspeler plaatst de naald namelijk automatisch op de plaat. Voor extra bescherming klap je de stofkap dicht na gebruik.

Bekijk product Tweedekans Audio-Technica AT-LP3XBT Wit

Tweedekans Audio Technica AT-LP60XBTWH

Zet de Audio Technica AT-LP60XBT overal neer in de kamer zonder last te hebben van kabels. De platenspeler beschikt over Bluetooth, waardoor je draadloos een speaker koppelt. Naast speakers verbind je ook een koptelefoon om in stilte naar je platen te luisteren. Doordat de platenspeler volautomatisch is, speel je platen met één druk op de knop af. Wanneer een plaat is afgelopen, gaat de toonarm automatisch omhoog. De ingebouwde voorversterker zorgt ervoor dat je de platenspeler op elke receiver of speakerset aansluit.

Bekijk product Tweedekans Audio Technica AT-LP60XBTWHOp zoek naar hoogwaardige refurbished audio- en visuele apparatuur? Refurbishedonline.nl biedt een uitgebreid overzicht van gereviseerde elektronica waarbij beeld en geluid centraal staan. Of je nu het beste wilt in thuisentertainment of scherp geprijsde audiovisuele oplossingen voor onderweg, ontdek de beste deals op onze vergelijkingssite. Van koptelefoons tot speakers en van televisies tot camera's, wij helpen je met het vinden van de perfecte match voor jouw wensen.

Onze vergelijkingstool maakt het eenvoudig om verschillende aanbiedingen van beeld- en geluidsapparatuur naast elkaar te leggen. Vergelijk specificaties, prijzen, en recensies van refurbished beeld-geluidsproducten van diverse verkopers. Terwijl Refurbishedonline.nl geen directe verkoop aanbiedt, zorgen wij ervoor dat je geïnformeerde keuzes kunt maken in het uitgebreide aanbod van gereviseerde elektronica, zonder zorgen over variërende garanties of kwaliteit.