Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Blender kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Blender producten kopen kunt.

Filter Blender op subcategorie:

1-22 van 22 resultaten

Top producten: Blender

De top producten zijn:

Blender/Mixer Simeo PC280 1,0000L - Zwart

Blender/Mixer Simeo PC280 1L -Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Blender/Mixer Simeo PC280 1,0000L - Zwart

Blender/Mixer Kitchenaid k400 L -

Blender/Mixer Kitchenaid k400 L -

Bekijk product Blender/Mixer Kitchenaid k400 L -

Blender/Mixer Bosch MMB6382M 1,5L - Grijs

Blender/Mixer Bosch MMB6382M L -

Bekijk product Blender/Mixer Bosch MMB6382M 1,5L - Grijs

Blender/Mixer Bosch MMB6177S 1,5L - Grijs/Zwart

Blender/Mixer Bosch MMB6177S L -Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Blender/Mixer Bosch MMB6177S 1,5L - Grijs/ZwartOp zoek naar een duurzame en voordelige optie voor in je keuken? Refurbishedonline.nl is hét platform waar je een uitgebreide selectie aan refurbished blenders kunt vergelijken. Of je nu interesse hebt in een krachtige staafmixer of een veelzijdige keukenblender, onze vergelijkingssite helpt je met het vinden van de perfecte match voor je behoeften.

Van compacte smoothie blenders tot professionele keukenmachines, Refurbishedonline.nl biedt een divers assortiment aan herstelde keukenapparatuur. Doorblader onze site voor de beste deals en vind een goedkope, milieuvriendelijke blender die bij jouw levensstijl en kookgewoontes past, zonder direct bij te dragen aan de consumptiecultuur.