Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Blender kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Blender producten kopen kunt.

Filter Blender op subcategorie:

1-54 van 54 resultaten

Top producten: Blender

De top producten zijn:

Blender/Mixer Miogo MBMC1 L - Zwart/Zilver

Miogo MBMC1 Blender/MixerOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Blender/Mixer Miogo MBMC1 L - Zwart/Zilver

Blender/Mixer Nedis KAHM110CWT L - Wit

Nedis KAHM110CWT Blender/MixerOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Blender/Mixer Nedis KAHM110CWT L - Wit

Blender/Mixer Ninja Foodi Power Nutri CB350EU 2L - Grijs

Blender/Mixer Ninja Foodi Power Nutri CB350EU 2L - GrijsOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Blender/Mixer Ninja Foodi Power Nutri CB350EU 2L - Grijs

Blender/Mixer Ninja BN750EU L - Zwart/Grijs

Ninja BN750EU Blender/MixerOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Blender/Mixer Ninja BN750EU L - Zwart/GrijsOp zoek naar een duurzame en voordelige optie voor in je keuken? Refurbishedonline.nl is hét platform waar je een uitgebreide selectie aan refurbished blenders kunt vergelijken. Of je nu interesse hebt in een krachtige staafmixer of een veelzijdige keukenblender, onze vergelijkingssite helpt je met het vinden van de perfecte match voor je behoeften.

Van compacte smoothie blenders tot professionele keukenmachines, Refurbishedonline.nl biedt een divers assortiment aan herstelde keukenapparatuur. Doorblader onze site voor de beste deals en vind een goedkope, milieuvriendelijke blender die bij jouw levensstijl en kookgewoontes past, zonder direct bij te dragen aan de consumptiecultuur.