Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Bosch kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Bosch producten kopen kunt.

Filter Bosch op subcategorie:

1-37 van 37 resultaten

Top producten: Bosch

De top producten zijn:

Bosch Universal 35 - Ø 35mm

Bosch Universal 35 - Ø 35mmOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Bosch Universal 35 - Ø 35mm

Bosch GSR 120-LI Boor / Schroevendraaier

Bosch GSR 120-LI Boor / Schroevendraaier

Bekijk product Bosch GSR 120-LI Boor / Schroevendraaier

Bosch GCL 2-15

Bosch GCL 2-15Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Bosch GCL 2-15

Haakse slijpmachine Bosch Advanced Grind 18V-80 - Ø125mm Draadloos

Haakse slijpmachine Bosch Advanced Grind 18V-80 - Ø125mmOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Haakse slijpmachine Bosch Advanced Grind 18V-80 - Ø125mm DraadloosWelkom bij Refurbishedonline.nl, dé vergelijkingsexpert voor al jouw Bosch refurbished producten. Of je nu zoekt naar een Bosch gereviseerde keukenapparaat of een hoogwaardige Bosch powertool, ons uitgebreide aanbod staat garant voor kwaliteit en diversiteit. Vergelijk moeiteloos Bosch gereedschappen, huishoudelijke artikelen en meer om de perfecte match voor jouw behoeften te vinden.

Met een intuïtieve gebruikerservaring is het op Refurbishedonline.nl eenvoudiger dan ooit om jouw favoriete Bosch producten te vergelijken, zonder dat je doorbrengt te worstelen met complexe zoekopdrachten. Ontdek de beste deals voor Bosch huishoudelijke apparaten, tuingereedschap en keukenapparatuur die refurbished zijn en maak een verstandige, duurzame keuze.