Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Bosch kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Bosch producten kopen kunt.

Filter Bosch op subcategorie:

1-100 van 453 resultaten

Top producten: Bosch

De top producten zijn:

Tweedekans Bosch SMS8YCI03E / Vrijstaand

Je hebt geen last van hard geluid met de Bosch SMS8YCI03E vrijstaande vaatwasser. De vaatwasautomaat heeft namelijk een geluidsniveau van slechts 43 decibel, waardoor je 14 couverts vuile vaat ook tijdens een spannende film wast. Heb je na een kookavond pannen met aangekoekte resten? Zet ze dan in de intensiveZone in de onderste korf. Wanneer je extra hoge pannen hebt, verstel je de bovenste RackMatic lade gemakkelijk naar boven. Al je kopjes en taartbordjes zet je in de bovenste korf. Zijn ze echt heel vies? Dan activeer je de Extra Clean Zone bovenin. Je bestek leg je in de besteklade boven in de machine. Na het wassen droogt je vaat met zeolietkorrels. Hierdoor is je vaat extra droog en bespaar je op energie.

Bekijk product Tweedekans Bosch SMS8YCI03E / Vrijstaand

Tweedekans Bosch Flexxo Serie 4 28Vmax BBH3ZOO28

Bekijk product Tweedekans Bosch Flexxo Serie 4 28Vmax BBH3ZOO28

Tweedekans Bosch WGB244A5NL i-DOS

Je wast grote ladingen was grondig en zeer gemakkelijk schoon met de Bosch WGB244A5NL (serie 8) wasmachine. Dankzij i-DOS automatische wasmiddeldosering meet de automaat precies hoeveel wasmiddel er nodig is per lading. Je scant de streepjescode van je wasmiddel en -verzachter eenvoudig met de app. Hierna stelt de wasmachine de doseersterkte van het wasmiddel zelf af. Zo was je energiezuinig en gaat je kleding langer mee. Heb je een gekreukt shirt dat je graag aan wilt? Het Iron Assist stoomprogramma verwijdert tot wel 50% van de kreukels in je was. Dat scheelt jou weer strijkwerk. Wanneer je rode wijn morst op je favoriete broek, kies je voor de anti-vlekkenfunctie. Dit verwijdert veelvoorkomende vlekken, zoals wijn, gras, olie of bloed.

Bekijk product Tweedekans Bosch WGB244A5NL i-DOS

Tweedekans Bosch WAU28P02NL i-DOS

De Bosch WAU28P02NL i-DOS voegt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe aan grote en kleine ladingen beddengoed. Zo blijft je wasgoed langer mooi. Je hebt met 9 kilogram vulgewicht extra veel ruimte. De wasmachine wast zeer energiezuinig schoon dankzij energieklasse A. Je bespaart gemiddeld tot &euro: 220,- op je energiekosten over de levensduur. Om tijd te besparen, gebruik je de SpeedPerfect functie. Hiermee kort je het wasprogramma in en was je tot 65% sneller schoon. Je zet de wasmachine gerust vlak bij je thuiswerkplek of slaapkamer. Met een geluidsniveau van maximaal 71 decibel heb je relatief weinig last van lawaai. Zo draai je ook een was als je 's nachts slaapt of overdag in een vergadering zit.

Bekijk product Tweedekans Bosch WAU28P02NL i-DOSWelkom bij Refurbishedonline.nl, dé vergelijkingsexpert voor al jouw Bosch refurbished producten. Of je nu zoekt naar een Bosch gereviseerde keukenapparaat of een hoogwaardige Bosch powertool, ons uitgebreide aanbod staat garant voor kwaliteit en diversiteit. Vergelijk moeiteloos Bosch gereedschappen, huishoudelijke artikelen en meer om de perfecte match voor jouw behoeften te vinden.

Met een intuïtieve gebruikerservaring is het op Refurbishedonline.nl eenvoudiger dan ooit om jouw favoriete Bosch producten te vergelijken, zonder dat je doorbrengt te worstelen met complexe zoekopdrachten. Ontdek de beste deals voor Bosch huishoudelijke apparaten, tuingereedschap en keukenapparatuur die refurbished zijn en maak een verstandige, duurzame keuze.