Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Bose kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Bose producten kopen kunt.

Filter Bose op subcategorie:

1-100 van 253 resultaten

Top producten: Bose

De top producten zijn:

Tweedekans Bose Smart Soundbar 900 Wit

Wanneer je films of series zonder Dolby Atmos kijkt, zorgt de Bose TrueSpace techologie voor ruimtelijk geluid. Deze technologie bootst het geluid van opwaarts gerichte luidsprekers na. De Bose Voice4Video technologie breidt de spraakfunctionaliteit van Alexa uit. Hierdoor zet je zelfs je tv of ontvanger aan met je stem.

Bekijk product Tweedekans Bose Smart Soundbar 900 Wit

Tweedekans Bose Portable Home Speaker

Met de Bose Portable Home Speaker heb je altijd een slimme speaker bij de hand. Door de batterij en het draaghengsel neem je hem makkelijk overal mee naartoe. Deze wifi speaker verbind je ook met bluetooth via je telefoon, mocht je buiten het bereik van je wifi zijn. Daarnaast bedien je het apparaat via je stem, door middel van Google Assistant. Je hoort het geluid in elke hoek van de kamer door de 360 graden geluidsweergave. Hierdoor maakt het dus niet uit hoe hij staat. Wil je hem het liefst in de badkamer of buiten gebruiken? Wees niet bang voor vocht of regen, want de speaker is spatwaterdicht.

Bekijk product Tweedekans Bose Portable Home Speaker

Tweedekans Bose SoundLink Flex Zwart

Met de Bose SoundLink Flex luister je overal waar je wil naar je favoriete muziek. De bluetooth speaker beschikt over de PositionIQ technologie. Deze technologie past het geluid van de speaker aan op hoe je hem plaatst. Je zet de speaker rechtop, legt hem plat neer of hangt hem op aan de lus. Dankzij de IP67 certificering is de speaker zowel stof- als waterdicht. Zo neem je hem gerust mee naar het strand of zwembad. Via de Bose Connect app koppel je de SoundLink Flex aan andere Bose speakers of een Bose smart soundbar. Hierdoor geniet je van stereogeluid of een hoger volume.

Bekijk product Tweedekans Bose SoundLink Flex Zwart

Tweedekans Bose SoundLink Revolve II Grijs

Zet de Bose SoundLink Revolve II midden op tafel en laat alle gasten genieten van muziek. Deze bluetooth speaker heeft een 360 graden ontwerp, waardoor muziek over de hele kamer wordt verspreidt. Dankzij het stof- en waterbestendige ontwerp neem je de speaker mee naar buiten. Hij gaat niet stuk door water. Via Bose Connect creëer je een stereopaar met de SoundLink Revolve of andere Bose bluetooth speakers. Zo geniet je van een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 13 uur mee.

Bekijk product Tweedekans Bose SoundLink Revolve II GrijsOp zoek naar hoogwaardige refurbished Bose audioproducten zonder de hoge prijskaartjes van nieuw? Bij Refurbishedonline.nl begrijpen we uw liefde voor de kwaliteit van Bose, en daarom verzamelen we de beste deals voor refurbished Bose apparatuur. Van Bose koptelefoons en speakers tot Bose home cinema systemen, wij helpen u het perfecte refurbished product te vinden om aan uw audio-eisen te voldoen.

Blader door ons uitgebreide assortiment om verschillende refurbished Bose producten te vergelijken. Zelfs zonder de verkoop van artikelen, is Refurbishedonline.nl de ideale plek om Bose soundbars, draadloze oortjes en meer te ontdekken. Vind uw ideale Bose apparaat voor een fractie van de prijs, zonder in te leveren op de uitmuntende geluidskwaliteit waar Bose om bekend staat.