Refurbished Online Vergelijker

Refurbished DJ Gear kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished DJ Gear producten kopen kunt.

Filter DJ Gear op subcategorie:

1-5 van 5 resultaten

Top producten: DJ Gear

De top producten zijn:

Pioneer CDJ-Tour 1 CD Speler

Pioneer CDJ-Tour 1 Audio accessoiresOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Pioneer CDJ-Tour 1 CD Speler

Ibiza Sound DJM102-BT Audio accessoires

Mixer met 12 ingangen - 6 kanalen - Ibiza Sound DJM102-BTOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Ibiza Sound DJM102-BT Audio accessoires

Vonyx CDJ 450 Audio accessoires

Vonyx CDJ450 DJ-mengpaneelOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Vonyx CDJ 450 Audio accessoires

Ibiza Sound DJM-102 Audio accessoires

DJ controller Ibiza DJM-102 Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Ibiza Sound DJM-102 Audio accessoiresOp zoek naar professionele dj-apparatuur zonder de hoofdprijs te betalen? Refurbishedonline.nl is dé vergelijkingssite voor alle DJ's die waarde hechten aan kwaliteit en duurzaamheid. Van gereviseerde mixers, turntables tot aan volledige dj-sets, wij helpen je de beste deals te vinden voor al jouw benodigde dj-gear. Met een breed assortiment aan refurbished DJ-apparatuur, brengen wij jou in contact met betrouwbare leveranciers van topmerken.

Of je nu een beginner of een professioneel DJ bent, op Refurbishedonline.nl zie je eenvoudig het verschil tussen diverse soorten gebruikte DJ-gear. Vind de ideale refurbished draaitafels, DJ controllers en synthesizers die passen bij jouw unieke stijl en technische eisen. Wij zorgen ervoor dat je de juiste informatie krijgt om een weloverwogen keuze te maken, zonder de verkoop af te handelen of garanties te bieden.