Refurbished Online Vergelijker

Refurbished DJ Gear kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished DJ Gear producten kopen kunt.

Filter DJ Gear op subcategorie:

1-11 van 11 resultaten

Top producten: DJ Gear

De top producten zijn:

Tweedekans Hercules DJMonitor 42 Duo Pack

Met de Hercules DJ Monitor 32 haal je een set 4 inch actieve monitor speakers in huis voor de beginnende producer. Doordat de speakers actief zijn, heb je geen externe versterker nodig. Dit betekent dat je de monitor direct met je laptop of DJ controller verbindt. Dankzij de faseverschuivingen in de tweeter luister je tijdens het produceren naar een helder geluid. Dankzij het compacte ontwerp passen de speakers gemakkelijk op je kamer.

Bekijk product Tweedekans Hercules DJMonitor 42 Duo Pack

Gemini cdj 15x CD speler

Gemini cdj 15x CD spelerOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Gemini cdj 15x CD speler

Pioneer CDJ-850-K CD Speler

CD Speler Pioneer CDJ-850-K - ZwartOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Pioneer CDJ-850-K CD Speler

Pioneer CDJ-Tour 1 CD Speler

Pioneer CDJ-Tour 1 Audio accessoiresOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Pioneer CDJ-Tour 1 CD SpelerOp zoek naar professionele dj-apparatuur zonder de hoofdprijs te betalen? Refurbishedonline.nl is dé vergelijkingssite voor alle DJ's die waarde hechten aan kwaliteit en duurzaamheid. Van gereviseerde mixers, turntables tot aan volledige dj-sets, wij helpen je de beste deals te vinden voor al jouw benodigde dj-gear. Met een breed assortiment aan refurbished DJ-apparatuur, brengen wij jou in contact met betrouwbare leveranciers van topmerken.

Of je nu een beginner of een professioneel DJ bent, op Refurbishedonline.nl zie je eenvoudig het verschil tussen diverse soorten gebruikte DJ-gear. Vind de ideale refurbished draaitafels, DJ controllers en synthesizers die passen bij jouw unieke stijl en technische eisen. Wij zorgen ervoor dat je de juiste informatie krijgt om een weloverwogen keuze te maken, zonder de verkoop af te handelen of garanties te bieden.