Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Fairphone kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Fairphone producten kopen kunt.

Filter Fairphone op subcategorie:

1-4 van 4 resultaten

Top producten: Fairphone

De top producten zijn:

Fairphone 4 256GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM

Fairphone 4 256 GB Dual Sim - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Fairphone 4 256GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM

Fairphone 4 128GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM

Fairphone 4 128 GB Dual Sim - Simlockvrij

Bekijk product Fairphone 4 128GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM

Fairphone 4 256GB - Groen - Simlockvrij - Dual-SIM

Fairphone 4 256 GB Dual Sim - Simlockvrij

Bekijk product Fairphone 4 256GB - Groen - Simlockvrij - Dual-SIM

Fairphone 3 64GB - Zwart - Simlockvrij - Dual-SIM

Fairphone 3 64GB Dual Sim - Zwart - Simlockvrij Nieuw - oplader niet inbegrepen Ongelukken gebeuren, maar ze hoeven niet het einde van je telefoon te zijn! Zorg dat het lang meegaat met vervangbare componenten; u kunt het zelf repareren met slechts een schroevendraaier. iFixit gaf de Fairphone 3 zelfs de hoogste beoordeling voor repareerbaarheid. Slim en snel, met Android 10 werkt uw telefoon soepel en duurzaam. Je hebt toegang tot alle applicaties die beschikbaar zijn in de Google Play Store en je kunt snel aan de slag en genieten van je telefoon. Klaar om al je beste momenten met je vrienden en familie vast te leggen. De camera's aan de voor- en achterzijde integreren natuurlijke kleuren en belichting, waardoor je prachtige foto's, video's en herinneringen krijgt.

Bekijk product Fairphone 3 64GB - Zwart - Simlockvrij - Dual-SIMWelkom bij Refurbishedonline.nl, dé plek voor milieubewuste shoppers die op zoek zijn naar een duurzaam mobiel alternatief. Als u geïnteresseerd bent in een refurbished Fairphone, dan biedt ons platform u uitgebreide vergelijkingsmogelijkheden. Ontdek de verschillende modellen en edities van gereviseerde Fairphones, waarbij u kunt filteren op specificaties en prijs zonder zorgen over garanties aangezien wij enkel vergelijken.

Bij het vergelijken van een Fairphone refurbished toestel zorgen we ervoor dat u een helder beeld krijgt van wat iedere aanbieder biedt, variërend van de Fairphone 2 tot de nieuwere Fairphone 3 en Fairphone 4. Hoewel de exacte kwaliteit en garanties verschillen per aanbieder, zorgen wij ervoor dat u toegang heeft tot eerlijk gepresenteerde informatie, waardoor u de beste keuze kunt maken voor een eerlijke, gereviseerde smartphone.