Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Fitbit kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Fitbit producten kopen kunt.

Filter Fitbit op subcategorie:

1-5 van 5 resultaten

Top producten: Fitbit

De top producten zijn:

Fitbit Inspire 2 Verbonden apparaten

Fitbit Inspire 2 Verbonden apparatenOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Fitbit Inspire 2 Verbonden apparaten

Fitbit Inspire 2 Verbonden apparaten

Horloges Cardio Fitbit Inspire 2 - Zwart/RozeOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Fitbit Inspire 2 Verbonden apparaten

Horloges Cardio Fitbit Versa - Rosé goud

Smart Horloge Cardio Fitbit Versa - Roze/Rosé Goud

Bekijk product Horloges Cardio Fitbit Versa - Rosé goud

Horloges GPS Fitbit Luxe - Roze

Horloges GPS Fitbit FB422SRMG$ - RozeOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Horloges GPS Fitbit Luxe - RozeOp zoek naar een betaalbare fitbit? Refurbishedonline.nl helpt je de beste deal te vinden voor jouw gerevitaliseerde fitbit tracker. Of je nu interesse hebt in een fitbit charge, fitbit versa of fitbit alta, wij vergelijken de prijzen en staat van diverse modellen van vertrouwde aanbieders. Met ons eenvoudige vergelijkingssysteem, vind je snel een fitbit die bij jouw actieve leefstijl en budget past.

Maak een bewuste keuze voor zowel je portemonnee als het milieu door te kiezen voor een refurbished fitbit. Onze gebruiksvriendelijke website, Refurbishedonline.nl, biedt een uitgebreid aanbod aan fitbit wearables, zoals de fitbit inspire serie, om jouw gezondheids- en fitnessdoelen te ondersteunen. Blader gemakkelijk door verschillende opties en vind een verantwoorde, kwalitatieve fitbit die aansluit op jouw wensen zonder nieuwe aankoop!