Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Huishoudelijke apparatuur kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Huishoudelijke apparatuur producten kopen kunt.

Filter Huishoudelijke apparatuur op subcategorie:

1-100 van 208 resultaten

Top producten: Huishoudelijke apparatuur

De top producten zijn:

Tweedekans Sage Nespresso Creatista Plus SNE800SST Sea Salt

Met de volledig roestvrijstalen Sage Nespresso Creatista Plus SNE800SST Sea Salt zet je de lekkerste melkspecialiteiten, dankzij de kwalitatief hoogwaardige stoompijp. Deze rvs stoompijp schuimt melk automatisch op wanneer jij er een kannetje met verse melk onder zet. Kies uit 11 temperatuurstanden voor het verwarmen van de melk en uit 8 instellingen voor de dikte van het melkschuim. Via het display en de draaiknop bedien je de koffiemachine heel gemakkelijk en pas je iedere kop koffie precies aan naar jouw smaak. In slechts 3 seconden is de machine opgewarmd en klaar voor gebruik. Dankzij het ruime waterreservoir van 1,5 liter zet je wel 12 lungo's achter elkaar, zonder het waterreservoir bij te vullen. Handig als je met meerdere koffiedrinkers in huis woont.

Bekijk product Tweedekans Sage Nespresso Creatista Plus SNE800SST Sea Salt

Tweedekans Krups Nespresso Vertuo Pop XN9201 Coconut White

Let op: voor deze machine gebruik je speciale Vertuo cups.

Bekijk product Tweedekans Krups Nespresso Vertuo Pop XN9201 Coconut White

Tweedekans Sage Nespresso Creatista Uno SNE500BKS

De Sage Nespresso Creatista Uno SNE500BKS schuimt automatisch melk voor je op, dankzij de stoompijp van hoge kwaliteit. Zo tover je gemakkelijk de standaard ristretto, espresso en lungo om tot een melkspecialiteit. Je krijgt bij de machine een melkkan meegeleverd en een kaartje hoe je een cappuccino, latte macchiato, flat white en cafe latte maakt. Deze staan namelijk niet voorgeprogrammeerd. Je kiest tussen 3 verschillende melk temperaturen en texturen. Zodra de stoompijp klaar is, giet je de melk zelf in je kopje. De stoompijp spoelt zichzelf automatisch door. Je bedient hem via de 6 knoppen boven op het apparaat. Dankzij het ruime waterreservoir van 1,5 liter zet je wel 12 lungo's achter elkaar, zonder dat je het waterreservoir bijvult.

Bekijk product Tweedekans Sage Nespresso Creatista Uno SNE500BKS

Tweedekans Ninja Foodi AirFryer AF300EU

Met de Ninja Foodi AirFryer AF300EU haal je een grote airfryer in huis. De Ninja heeft namelijk een bakcapaciteit van 7,6 liter wat verdeeld is over 2 aparte lades. De hetelucht friteuse heeft verschillende functies zoals een braad mogelijkheid, opwarmfunctie, droogfunctie en een functie waarmee je ingrediënten extra knapperig bakt. De airfryer bereikt daarmee een temperatuur van 240 graden Celsius. Je gebruikt per lade een verschillende techniek en warmte. Dankzij de ingebouwde timer maak je 2 verschillende bereidingen gelijktijdig klaar. Handig, want zo bereid je zowel je vlees als groenten in één keer in dezelfde airfryer. Na gebruik was je de losse onderdelen in de vaatwasser af.

Bekijk product Tweedekans Ninja Foodi AirFryer AF300EUWelkom op Refurbishedonline.nl, de ultieme gids voor het vinden van hoogwaardige, duurzame en voordelige refurbished huishoudelijke apparatuur. Bent u op zoek naar een betrouwbare mixer, energiezuinige koelkast of misschien een geavanceerde stofzuiger? Onze uitgebreide vergelijkingen helpen u bij het kiezen van de perfecte refurbished keukenapparatuur of andere huishoudelijke gadgets.

Ontdek ons breed assortiment aan gereviseerde elektronische apparaten die bij uw levensstijl en budget passen. Van tweedehands witgoed tot bijna nieuwe huishoudelijke machines, Refurbishedonline.nl biedt een transparant overzicht zonder de verkoop van producten, waardoor u gemakkelijk de beste deal voor uw huiselijke behoeften kunt vinden.