Refurbished Online Vergelijker

Refurbished iPhone kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished iPhone producten kopen kunt.

Filter iPhone op subcategorie:

1-99 van 620 resultaten

Top producten: iPhone

De top producten zijn:

Refurbished iPhone 13 Pro Max 128GB Alpengroen Zichtbaar gebruikt

Overzicht van de iPhone 13 Pro Max 128GB De iPhone 13 Pro Max 128GB biedt geavanceerde technologie en top-of-the-line specificaties voor gebruikers die geen genoegen nemen met minder. Uitgerust met een 6.7-inch Super Retina XDR display met ProMotion, biedt dit model vloeiende grafische prestaties en ongeëvenaarde kleurnauwkeurigheid. De A15 Bionic chip met 5-core GPU zorgt voor krachtige en efficiënte prestaties, ideaal voor alles van professionele fotografie tot high-end gaming. Met 128GB opslagcapaciteit heeft het voldoende ruimte voor al je apps, games, foto's, en meer, terwijl de pro-camera setup met LiDAR scanner uitstekende foto's en video's levert in elke lichtomstandigheid. Belangrijkste Specificaties * Scherm: 6.7-inch Super Retina XDR display met ProMotion, 2778 x 1284 pixels resolutie, tot 120Hz adaptieve verversingsfrequentie. * Processor: A15 Bionic chip met 5-core GPU voor toonaangevende prestaties en efficiëntie. * Opslag: 128GB intern geheugen. *

Bekijk product Refurbished iPhone 13 Pro Max 128GB Alpengroen Zichtbaar gebruikt

iPhone 14 Pro 128GB - Dieppaars - Simlockvrij - Dual eSIM

iPhone 14 Pro 128 GB - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product iPhone 14 Pro 128GB - Dieppaars - Simlockvrij - Dual eSIM

iPhone 6S 16GB - Goud - Simlockvrij

iPhone 6SOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product iPhone 6S 16GB - Goud - Simlockvrij

iPhone 15 Pro Max 1000GB - Zwart Titanium - Simlockvrij

iPhone 15 Pro Max Black Titanium - 1000GB - A3106Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product iPhone 15 Pro Max 1000GB - Zwart Titanium - SimlockvrijOp zoek naar een voordelige iPhone zonder in te leveren op kwaliteit? Refurbishedonline.nl is dé vergelijkingssite die je helpt het ideale refurbished toestel te vinden. Of je nu een iPhone 8 of een geavanceerde iPhone 12 Pro zoekt, bij ons vergelijk je de prijzen en specificaties van diverse aanbieders. Zoek je een iPhone met hoge prestaties of een budgetvriendelijke iPhone SE? Wij zorgen ervoor dat je de beste opties overzichtelijk op een rijtje hebt.

Met Refurbishedonline.nl hoef je niet verder te zoeken naar jouw volgende iPhone. Ontdek de grote selectie aan refurbished iPhones, van de klassieke iPhone 7 tot de nieuwere iPhone X en XR modellen. Zonder zelf te verkopen, bieden we je een transparant overzicht om je te ondersteunen in de keuze van een betrouwbare refurbished iPhone die past bij jouw wensen en budget.