Refurbished Online Vergelijker

Refurbished iPhone SE 2022 kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished iPhone SE 2022 producten kopen kunt.

Filter iPhone SE 2022 op subcategorie:

1-6 van 6 resultaten

Top producten: iPhone SE 2022

De top producten zijn:

Refurbished iPhone SE 2022 64GB Zwart (Zo goed als nieuw)

De Refurbished iPhone SE 2022 64GB Zwart is zo goed als nieuw. Je vindt nauwelijks gebruikssporen, maar soms zit er een enkel krasje op de smartphone. Deze iPhone SE 3 refurbished is gecontroleerd op kwaliteit en wanneer nodig opgeknapt. De batterijconditie ligt tussen de 85% en 100%. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. Refurbished iPhone SE 2022 is een klein toestel met een 4,7 inch scherm en een thuisknop. Door het kleine formaat stop je het toestel volledig in je broekzak en bedien je hem met één hand. Met de thuisknop ontgrendel je het toestel met je vingerafdruk en schakel je snel door je apps. Op de achterkant vind je een standaard camera waarmee je mooie foto's maakt. Met 64 GB aan opslag raakt het opslaggeheugen snel vol. Als je vaak foto's maakt en veel apps gebruikt, kies dan de 128 GB variant. Met de refurbished iPhone SE 2022 ben je tot en met 2026 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2027 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone SE 2022 64GB Zwart (Zo goed als nieuw)

Refurbished iPhone SE 2022 64GB Zwart (Licht gebruikt)

De Refurbished iPhone SE 2022 64GB Zwart is licht gebruikt en heeft enkele gebruikssporen. Je vindt bijvoorbeeld een kras op het scherm of de behuizing. Deze iPhone SE 2022 refurbished is verder gecontroleerd en wanneer nodig gerepareerd met niet-originele Apple onderdelen. De batterijconditie ligt tussen de 85 en 100 procent. Hier merk je in het dagelijks gebruik niets van, de batterij presteert zoals die van een nieuwe iPhone. Wanneer tijdens de controle blijkt dat de batterijconditie lager is dan 85 procent, wordt deze vervangen met een nieuwe niet-originele Apple batterij. De smartphone heeft dan een batterijconditie van 100 procent. Refurbished iPhone SE 2022 is een klein toestel met een 4,7 inch scherm en een thuisknop. Door het kleine formaat stop je het toestel volledig in je broekzak en bedien je hem met één hand. Met de thuisknop ontgrendel je het toestel met je vingerafdruk en schakel je snel door je apps. Op de achterkant vind je een standaard camera waarmee je mooie foto's maakt. Met de refurbished iPhone SE 2022 ben je tot en met 2026 verzekerd van iOS updates en gebruik je de nieuwste functies. Vanaf 2027 krijg je geen grote software updates meer. Je hebt dan geen toegang tot de nieuwe functies van volgende iOS versies. Je iPhone werkt nog wel zoals je gewend bent en krijgt beveiligingsupdates.

Bekijk product Refurbished iPhone SE 2022 64GB Zwart (Licht gebruikt)

iPhone SE 32GB - Rosé Goud - Simlockvrij

iPhone SE

Bekijk product iPhone SE 32GB - Rosé Goud - Simlockvrij

Refurbished iPhone SE 2022 128 GB Middernacht Zichtbaar gebruikt

Refurbished iPhone SE 2022 128 GB: Een compacte krachtpatser De iPhone SE 2022 is de nieuwste telg in de populaire SE-serie van Apple. Met zijn krachtige A15 Bionic-chip en 128 GB opslagcapaciteit is deze refurbished iPhone een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een compact en betaalbaar toestel zonder in te leveren op prestaties. Specificaties van de Refurbished iPhone SE 2022 128 GB De refurbished iPhone SE 2022 beschikt over een 4,7-inch Retina HD-display, perfect voor het bekijken van video's en het surfen op het web. De A15 Bionic-chip zorgt voor razendsnelle prestaties, terwijl de 128 GB opslagcapaciteit meer dan voldoende ruimte biedt voor al je apps, foto's en video's. De 12-megapixel camera aan de achterzijde maakt scherpe foto's en video's, terwijl de 7-megapixel frontcamera ideaal is voor selfies en videogesprekken. Voordelen van een refurbished iPhone SE 2022 Een refurbished iPhone SE 2022 biedt talloze voordelen. Allereerst profiteer je van de

Bekijk product Refurbished iPhone SE 2022 128 GB Middernacht Zichtbaar gebruiktBij Refurbishedonline.nl weten we hoe belangrijk het is om een betrouwbare smartphone te hebben zonder de hoofdprijs te betalen. Daarom maken we het gemakkelijk voor jou om de beste deals voor de iPhone SE 2022 te vinden. Deze compacte krachtpatser, ook bekend als de iPhone SE 3e generatie, combineert een klassiek design met moderne specificaties.

Of je nu zoekt naar de iPhone SE nieuwste model, een iPhone SE 2022 refurbished variant of simpelweg de beste prijs voor een iPhone SE tweede hands, wij vergelijken de opties voor je. Duik in onze uitgebreide lijst van aanbieders en ontdek moeiteloos de perfecte match voor jouw behoeften en budget, zonder zelf te verkopen of garanties aan te bieden.