Refurbished Online Vergelijker

Refurbished JBL Partybox kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished JBL Partybox producten kopen kunt.

Filter JBL Partybox op subcategorie:

1-11 van 11 resultaten

Top producten: JBL Partybox

De top producten zijn:

Tweedekans JBL Partybox 310

Met de JBL Partybox 310 geniet je van een krachtig geluid bij je feestje. Je past de bas, midden- en lage tonen aan naar hoe jij het wilt. De gesynchroniseerde lichtshow brengt het feest tot leven. Dankzij het telescopische handvat en ingebouwde wieltjes verplaats je de grote speaker eenvoudig. Wanneer de ingebouwde accu het na 18 uur begeeft, sluit je de speaker aan op netstroom. Zelfs wanneer de zon ondergaat, feesten jullie gewoon door. Het bedieningspaneel op de speaker licht automatisch op wanneer het donker wordt. Stream je favoriete playlist via bluetooth met je smartphone of tablet of met een usb stick via de usb poort. Om naar stereo geluid te luisteren, koppel je 2 party speakers van JBL aan elkaar met de True Wireless Stereo technologie.

Bekijk product Tweedekans JBL Partybox 310

JBL PartyBox Ultimate Refurbished Black Party Speaker REFURBISHED

De JBL PartyBox Ultimate levert superieur JBL Original Pro Sound, versterkt met een geweldige Dolby Atmos-ervaring via wifi* en een adembenemende lichtshow die synchroon met je beat beweegt. Creëer je eigen party flow met behulp van leuke interactieve effecten van de JBL PartyPad™. Draadloze pairing en geluidsaanpassing zijn eenvoudig in te stellen met de JBL One-app.

Bekijk product JBL PartyBox Ultimate Refurbished Black Party Speaker REFURBISHED

JBL Partybox 110 Refurbished Black Party Speaker REFURBISHED

Bouw een feestje met een dynamische lichtshow, gesynchroniseerd met het krachtige geluid en de diepe bas van de PartyBox 110.

Bekijk product JBL Partybox 110 Refurbished Black Party Speaker REFURBISHED

JBL PartyBox On-the-Go Essential Refurbished Black Party Speaker REFURBISHED

De JBL PartyBox On-The-Go Essential is een draagbare partyluidspreker met krachtig JBL Pro Sound, gesynchroniseerde lichtshow, oplaadbare batterij, handige schouderband en draadloze microfoon en gitaaringang.

Bekijk product JBL PartyBox On-the-Go Essential Refurbished Black Party Speaker REFURBISHEDOp zoek naar de ultieme geluidsbeleving voor elk feest? Refurbishedonline.nl biedt een uitgebreid overzicht van beschikbare refurbished JBL PartyBox speakers. Of je nu interesse hebt in de krachtige JBL PartyBox 300 of de compacte JBL PartyBox 100, ons platform vergelijkt alle modellen zodat je de beste deal vindt zonder direct nieuw te hoeven kopen.

Vergelijk functies, prijzen en beoordelingen van de JBL PartyBox-serie om jouw ideale speaker te vinden. Bij Refurbishedonline.nl helpen we je de perfecte JBL PartyBox voor jouw volgende event te kiezen, zonder dat we zelf producten verkopen. Laat ons je gids zijn in het vinden van de meest geschikte refurbished PartyBox speaker voor jouw feestbehoeften!