Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Kitchenaid kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Kitchenaid producten kopen kunt.

Filter Kitchenaid op subcategorie:

1-57 van 57 resultaten

Top producten: Kitchenaid

De top producten zijn:

Tweedekans KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEWH Wit

Met de KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEWH Wit op jouw aanrecht is het bereiden van taarten, cakes, koekjes en andere baksels een stuk gemakkelijker. Ondanks het lage vermogen van 275 watt, mixt de mixer met gemak beslag en licht deeg. Dit komt doordat de motor direct wordt aangedreven, zodat er minder wattage nodig is voor dezelfde kracht. In de mengkom van 4,3 liter maak je beslag voor ongeveer 1,5 taart. Zo maak je bijvoorbeeld 2 kleine taarten of een stapeltaart. Wil je naast kneden, kloppen en mixen ook andere dingen bereiden met deze KitchenAid? Breid 'm dan uit met verschillende opzetstukken, zoals een pastarollerset of sapcentrifuge.

Bekijk product Tweedekans KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEWH Wit

Tweedekans KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit maak jij met weinig inspanning deeg en beslag. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt, maar de motor bevindt zich in de kop. Hierdoor kan hij met gemak zwaar brooddeeg aan, want er gaat geen energie verloren tussen de menghaak en de motor. De kop van de KitchenAid is kantelbaar, hierdoor verwissel je de deeghaken eenvoudig. Doordat er 2 mengkommen worden meegeleverd hoef je tussendoor niet af te wassen en het schenkschild voorkomt een aanrecht vol beslagspetters. Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan verder uitbreiden? Er is een groot assortiment opzetstukken verkrijgbaar. Deze bevestig je op het aansluitpunt aan de voorzijde.

Bekijk product Tweedekans KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit

Tweedekans KitchenAid Artisan Mixer

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood heeft een directe aandrijving van de motor, zodat er minder vermogen nodig is om veel kracht te leveren. Fijn, want dit maakt jouw keukenmixer energiezuiniger. De motor is krachtig genoeg om ook af en toe zwaar deeg te kneden. Zo maak je niet alleen taarten en cakes, maar zet je ook jouw eigen pizza of brood op tafel. De mengkom heeft een handgreep, zodat je 'm gemakkelijk pakt en op de mixer bevestigt. Je maakt in één keer beslag voor 1,5 taart in de mengkom van 4,8 liter. Bij deze keukenmixer zit een deeghaak voor het kneden van deeg, een menghaak voor het mengen van zware mengsels en een draadgarde voor het luchtig stijfslaan van slagroom.

Bekijk product Tweedekans KitchenAid Artisan Mixer

Tweedekans KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EAC Amandelwit

Met de KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EAC Amandelwit bewerk je zowel warme, koude als bevroren ingrediënten. Voor het fijnmalen van ijs en het maken van smoothies of ijsdrankjes beschikt deze blender over 3 automatische programma's. Wil je soep of notenpasta maken? Gebruik dan één van de 5 snelheidsstanden of de pulsestand. Zelfs over het afmeten van ingrediënten is nagedacht. In de deksel vind je namelijk een dop waarmee je ingrediënten tot 60 milliliter afmeet. Handig, want zo heb je geen aparte maatbeker nodig. Na gebruik vul je de blenderkan met water en afwasmiddel en het reinigingsprogramma doet de rest. Is de blenderkan toch niet helemaal schoon, dan zet je hem gewoon in de vaatwasser.

Bekijk product Tweedekans KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EAC AmandelwitBent u op zoek naar een duurzaam en voordelig alternatief voor een nieuwe keukenmachine? Zoek niet verder, want op Refurbishedonline.nl vergelijken wij de beste herstelde KitchenAid apparaten voor u. Of u nu interesse heeft in een refurbished KitchenAid mixer, keukenrobot of een KitchenAid Artisan, wij helpen u graag verder met onze uitgebreide selectie.

Vind gemakkelijk de perfecte match voor uw keukenbehoeften door te kiezen uit een scala aan kleuren en modellen van de gerenoveerde KitchenAid producten. Ontdek onze gebruiksvriendelijke vergelijkingstool op Refurbishedonline.nl en maak een milieubewuste keuze door te kiezen voor kwalitatieve KitchenAid refurbishment opties zonder compromis op prestaties.