Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Laptop 11 inch kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Laptop 11 inch producten kopen kunt.

Filter Laptop 11 inch op subcategorie:

1-100 van 73153 resultaten

Top producten: Laptop 11 inch

De top producten zijn:

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7 32GB [wifi] grijs

Breedte: 215,5 mm Hoogte: 124,7 mm Diepte: 8 mm Gewicht: 366 g Schermgrootte: 220,98 mm (8.7) Besturingsysteem: Android 11 Processor: ARM Cortex A53

Bekijk product Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7 32GB [wifi] grijs

Amazon Kindle Paperwhite 6 4GB 3e generatie [wifi + 3G] zwart

Bekijk product Amazon Kindle Paperwhite 6 4GB 3e generatie [wifi + 3G] zwart

Tweedekans Samsung Galaxy Tab S7/S8 Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

Verander je tablet in een kleine laptop met de Samsung Galaxy Tab S7/S8 Toetsenbord Hoes QWERTY. Op het ingebouwde toetsenbord tik je comfortabel een lange mail of pas je nog even snel een presentatie aan. Met de ingebouwde standaard zet je de tablet rechtop tijdens het typen, in de hoek die je wilt. Dat is ook handig wanneer je 's avond na werk wat fillmpjes wilt kijken. Je bewaart je S Pen in een bewaarvak op de hoes.

Bekijk product Tweedekans Samsung Galaxy Tab S7/S8 Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

Tweedekans Canon EOS R10 Body

Bekijk product Tweedekans Canon EOS R10 BodyOp zoek naar een compacte en handzame computer voor onderweg? Refurbishedonline.nl is uw gids in de wereld van refurbished 11-inch laptops. Wij vergelijken diverse gereviseerde modellen van toonaangevende merken, zodat u de beste 11-inch laptop deals kunt ontdekken zonder de zorgen over garantie en kwaliteit. Onze vergelijkingstool helpt u de juiste keuze te maken op basis van uw wensen en budget.

Of u nu een student bent die een lichte 11-inch notebook nodig heeft of een professional op zoek naar een betrouwbare 11-inch ultrabook, onze site biedt een breed scala aan mogelijkheden die passen bij elke lifestyle. Vergelijk op Refurbishedonline.nl de specificaties en prijzen van verschillende gereconditioneerde 11-inch laptops en vind uw ideale match zonder direct te kopen.