Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Makita kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Makita producten kopen kunt.

Filter Makita op subcategorie:

1-4 van 4 resultaten

Top producten: Makita

De top producten zijn:

Makita DHP453RYJ Klopboormachine

Klopboormachine Makita DHP453RYJOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Makita DHP453RYJ Klopboormachine

Makita DHP458Z Boor / Schroevendraaier

Makita DHP458Z Boor / SchroevendraaierOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Makita DHP458Z Boor / Schroevendraaier

Makita DF333DSA Boor / Schroevendraaier

Accu Boorschroefmachine Makita DF333DSAOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Makita DF333DSA Boor / Schroevendraaier

Cirkelzaag Makita DHS680RTJ - Ø 165 mm 680 W

Makita Dhs680rtj

Bekijk product Cirkelzaag Makita DHS680RTJ - Ø 165 mm 680 WOp zoek naar een duurzaam alternatief voor nieuwe elektrische gereedschappen? Refurbishedonline.nl biedt een uitgebreid assortiment aan refurbished Makita apparatuur. Of je nu de voorkeur geeft aan een Makita boormachine, schuurmachine of zaag, bij ons vergelijk je diverse gereviseerde Makita tools die niet alleen vriendelijk zijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Vind de beste deals voor jouw volgende klus. Ontdek een groot aanbod aan Makita accuboormachines, Makita haakse slijpers en Makita combisets, allemaal zorgvuldig gereviseerd en klaar voor een tweede leven. Bij Refurbishedonline.nl maken we het eenvoudig om prijzen te vergelijken van betrouwbare verkopers, zodat je de Makita gereedschappen kiest die perfect passen bij jouw behoeften en budget.