Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Makita kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Makita producten kopen kunt.

Filter Makita op subcategorie:

1-39 van 39 resultaten

Top producten: Makita

De top producten zijn:

Tweedekans Makita UB001GZ (zonder accu)

De Makita UB001GZ (zonder accu) bladblazer is onderdeel van het Makita XGT 40 V Max accu platform. Zo heb je alle bewegingsvrijheid zonder het lawaai en de uitlaatgassen van een benzinemotor. Met een maximaal luchtvolume van 960 m³ per uur blaas je natte bladeren gemakkelijk weg. De blaassnelheid regel je via de schakelaar met cruise control functie. Hierdoor blaast de bladblazer zonder dat je een knop vasthoudt. Je werkt comfortabel met de UB001GZ (zonder accu) dankzij de draagriem en de verstelbare blaaspijp. Zo werk je op de juiste hoogte en zonder rugpijn. Je krijgt geen accu bij deze uitvoering. Heb je al een XGT 40 V Max accu in huis? Dan gebruik je die ook op deze bladblazer.

Bekijk product Tweedekans Makita UB001GZ (zonder accu)

Tweedekans Makita CL121DZX (zonder accu)

Let op: Deze Makita bouwstofzuiger werkt op de 12 volt Max accu, dus niet op een 18V accu van Makita.

Bekijk product Tweedekans Makita CL121DZX (zonder accu)

Tweedekans Makita HR2230X4 + borenset

Met de Makita HR2230X4 + borenset heb je alles in huis om te boren door beton. Je krijgt bij deze 710 watt boorhamer namelijk een speciale opbergkoffer met daarin 14 SDS-plus boren. Zo heb je alvast een voorraad in huis voor de komende klussen. Je boort tot 22 millimeter in beton. Ga je aan de slacht met steen? Dan heb je een maximale boorcapaciteit van 13 millimeter. De HR2230X4 heeft een gewicht van slechts 2,6 kilogram. Hierdoor klus je langere tijd achter elkaar door zonder last te krijgen van vermoeide armen. Let op: Boor nr. 5 blijft niet altijd even goed zitten tijdens het vervoeren. Zit deze niet op de juiste plek, check voor de zekerheid dan even onderin de koffer.

Bekijk product Tweedekans Makita HR2230X4 + borenset

Tweedekans Makita DJV182ZJ (zonder accu)

Vind maar eens een klus die je niet kunt uitvoeren met de Makita DJV182ZJ (zonder accu). Je zaagt met deze krachtige 18 volt accudecoupeerzaag tot maar liefst 135 millimeter in hout en tot 10 millimeter in metaal. Ook in verstek zagen is mogelijk. Omdat je het toerental zelf instelt, de DJV182ZJ voorzien is van softstart én van 3 pendelstanden, werk je efficiënt, gecontroleerd en altijd op de juiste snelheid. Naast de technische eigenschappen die het benoemen waard zijn, is de decoupeerzaag ook heel prettig in het gebruik. Je zit niet vast aan een stroomkabel en je hebt goed zicht op de zaaglijn door de blaasfunctie en ingebouwde verlichting. Kortom, deze accudecoupeerzaag heeft alles in zich om ook de zwaardere zaagklussen tot een goed einde te brengen.

Bekijk product Tweedekans Makita DJV182ZJ (zonder accu)Op zoek naar een duurzaam alternatief voor nieuwe elektrische gereedschappen? Refurbishedonline.nl biedt een uitgebreid assortiment aan refurbished Makita apparatuur. Of je nu de voorkeur geeft aan een Makita boormachine, schuurmachine of zaag, bij ons vergelijk je diverse gereviseerde Makita tools die niet alleen vriendelijk zijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Vind de beste deals voor jouw volgende klus. Ontdek een groot aanbod aan Makita accuboormachines, Makita haakse slijpers en Makita combisets, allemaal zorgvuldig gereviseerd en klaar voor een tweede leven. Bij Refurbishedonline.nl maken we het eenvoudig om prijzen te vergelijken van betrouwbare verkopers, zodat je de Makita gereedschappen kiest die perfect passen bij jouw behoeften en budget.