Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Monitor kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Monitor producten kopen kunt.

Filter Monitor op subcategorie:

1-99 van 548 resultaten

Top producten: Monitor

De top producten zijn:

Fujitsu Esprimo P920 Micro Tower - Intel Core i5-4e Generatie - 8GB RAM - 240GB SSD - Windows 10 + 1x 24 inch Monitor

De refurbished Fujitsu Esprimo P920 Micro Tower is een krachtige en betrouwbare desktopcomputer die ideaal is voor zowel zakelijk gebruik als voor thuisgebruik. Met een Intel Core i5-4e generatie processor en 8GB RAM geheugen biedt deze computer voldoende rekenkracht en multitaskingmogelijkheden voor dagelijkse taken, zoals internetten, e-mailen, tekstverwerking en het bekijken van multimedia.Met een snelle 240GB SSD harde schijf start de computer snel op en worden programma's en bestanden razendsnel geladen. Hierdoor kunt u efficiënt werken en productief blijven. Daarnaast draait de refurbished Fujitsu Esprimo P920 op het betrouwbare en gebruiksvriendelijke Windows 10 besturingssysteem, waardoor u direct aan de slag kunt zonder gedoe.Deze desktopcomputer wordt geleverd met een 24 inch monitor, wat zorgt voor een helder en scherp beeld. Hierdoor kunt u comfortabel werken en genieten van multimedia-inhoud. Dankzij het compacte formaat van de Micro Tower kunt u de computer gemakkelijk plaatsen op uw bureau of in een kleine ruimte, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.Door te kiezen voor een refurbished product draagt u bij aan een duurzamere toekomst. Refurbished producten worden namelijk gereviseerd, gereinigd en getest, waardoor ze weer als nieuw functioneren. Hierdoor bespaart u niet alleen geld, maar helpt u ook het milieu door bij te dragen aan de circulaire economie.Kortom, de refurbished Fujitsu Esprimo P920 Micro Tower is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en betrouwbare desktopcomputer met voldoende rekenkracht en opslagruimte. Met Windows 10 en een 24 inch monitor is deze computer klaar voor gebruik, direct uit de doos. Maak vandaag nog de overstap naar refurbished en ervaar de voordelen zelf! Conditie:Zichtbaar gebruiktMerk:FujitsuSerie:EsprimoModel:P920Form Factor:TowerCPU Merk:IntelCPU Model:Core i5CPU Generatie:4e GeneratieRAM:8GBOpslag:240GB SSDBesturingssysteem:Windows 10Monitor Keuze:1x 24 inchGewicht:18.000000Inbegrepen Met:Stroomkabel(s), Videokabel(s)

Bekijk product Fujitsu Esprimo P920 Micro Tower - Intel Core i5-4e Generatie - 8GB RAM - 240GB SSD - Windows 10 + 1x 24 inch Monitor

Fujitsu Esprimo P720 Micro Tower - Intel Core i7-4e Generatie - 16GB RAM - 480GB SSD - Windows 10 + 2x 24 inch Monitor

De Fujitsu Esprimo P720 Micro Tower is een krachtige desktopcomputer die ideaal is voor zowel zakelijk gebruik als voor thuisgebruik. Met een Intel Core i7-4e generatie processor en 16GB RAM geheugen, levert deze desktop uitstekende prestaties voor het uitvoeren van meerdere taken tegelijkertijd. Of je nu bezig bent met het bewerken van foto's en video's, het spelen van games of het uitvoeren van complexe berekeningen, deze desktop kan het allemaal aan.Met een 480GB SSD biedt de Fujitsu Esprimo P720 voldoende opslagruimte voor al je bestanden, programma's en media. Hierdoor worden opstarttijden verkort en programma's sneller geladen. Bovendien wordt de algehele systeemprestaties verbeterd, zodat je efficiënter kunt werken.Deze desktop wordt geleverd met Windows 10, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft, waardoor je kunt genieten van de nieuwste functies en beveiligingsupdates. Bovendien wordt de Fujitsu Esprimo P720 geleverd met 2x 24 inch monitoren, zodat je meteen aan de slag kunt met een uitgebreide werkruimte.Het beste van alles is dat deze desktop refurbished is, wat betekent dat het is gereviseerd en gerenoveerd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit betekent dat je kunt genieten van een hoogwaardige desktopcomputer voor een fractie van de prijs van een nieuw model. Bovendien draag je bij aan een duurzamere wereld door te kiezen voor een refurbished product.Kortom, de Fujitsu Esprimo P720 Micro Tower is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare desktopcomputer voor dagelijks gebruik. Met zijn indrukwekkende specificaties en betaalbare prijs is dit zeker een aanwinst voor elk huishouden of kantoor. Conditie:Nette StaatMerk:FujitsuSerie:EsprimoModel:P720Form Factor:TowerCPU Merk:IntelCPU Model:Core i7CPU Generatie:4e GeneratieRAM:16GBOpslag:480GB SSDBesturingssysteem:Windows 10Monitor Keuze:2x 24 inchGewicht:26.000000Inbegrepen Met:Stroomkabel(s), Videokabel(s)

Bekijk product Fujitsu Esprimo P720 Micro Tower - Intel Core i7-4e Generatie - 16GB RAM - 480GB SSD - Windows 10 + 2x 24 inch Monitor

Fujitsu Esprimo P720 Micro Tower - Intel Core i7-4e Generatie - 16GB RAM - 480GB SSD - Windows 10 + 3x 23 inch Monitor

De Fujitsu Esprimo P720 Micro Tower is een krachtige en betrouwbare desktopcomputer die perfect is voor zakelijk gebruik. Met een Intel Core i7-4e generatie processor en maar liefst 16GB RAM geheugen, levert deze refurbished computer snelheid en prestaties voor zelfs de meest veeleisende taken.De 480GB SSD biedt voldoende ruimte voor al uw bestanden en programma's, terwijl het Windows 10 besturingssysteem zorgt voor een soepele en gebruiksvriendelijke ervaring. Of u nu aan het multitasken bent, video's bewerkt of complexe berekeningen uitvoert, deze desktop zal u niet teleurstellen.Daarnaast wordt de Fujitsu Esprimo P720 geleverd met niet één, niet twee, maar drie 23 inch monitoren. Hiermee kunt u efficiënter werken door meerdere schermen te gebruiken en zo meer informatie tegelijkertijd in beeld te hebben. Of u nu grafieken vergelijkt, documenten naast elkaar legt of gewoon meer ruimte nodig heeft voor uw werk, deze set-up zal uw productiviteit zeker verhogen.Het beste van alles is dat deze desktopcomputer refurbished is. Dit betekent dat het toestel grondig is gecontroleerd, gereinigd en gerenoveerd om weer als nieuw te functioneren. U krijgt dus een hoogwaardig en betrouwbaar apparaat voor een fractie van de prijs van een gloednieuwe computer. Met de Fujitsu Esprimo P720 Micro Tower kunt u dus niet alleen uw productiviteit verhogen, maar bespaart u ook nog eens geld en draagt u bij aan een duurzamere samenleving. Conditie:Nette StaatMerk:FujitsuSerie:EsprimoModel:P720Form Factor:TowerCPU Merk:IntelCPU Model:Core i7CPU Generatie:4e GeneratieRAM:16GBOpslag:480GB SSDBesturingssysteem:Windows 10Monitor Keuze:3x 23 inchGewicht:31.000000Inbegrepen Met:Stroomkabel(s), Videokabel(s)

Bekijk product Fujitsu Esprimo P720 Micro Tower - Intel Core i7-4e Generatie - 16GB RAM - 480GB SSD - Windows 10 + 3x 23 inch Monitor

Fujitsu Esprimo P900 Tower - Intel Core i3-2e Generatie - 8GB RAM - 120GB SSD - Windows 10 + 3x 22 inch Monitor

De Fujitsu Esprimo P900 Tower is een krachtige desktopcomputer die ideaal is voor zowel zakelijk gebruik als voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar betrouwbare prestaties. Met een refurbished Intel Core i3-2e generatie processor en 8GB RAM-geheugen, biedt deze desktop voldoende rekenkracht om moeiteloos te multitasken en verschillende programma's tegelijkertijd te draaien.Dankzij de toevoeging van een 120GB SSD heeft de Fujitsu Esprimo P900 Tower snelle opstarttijden en laadtijden van programma's, waardoor u tijd bespaart en efficiënter kunt werken. Het Windows 10 besturingssysteem zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring en biedt toegang tot een breed scala aan applicaties en software.Deze bundel wordt geleverd met niet één, niet twee, maar drie 22 inch monitoren, waardoor u een uitgebreid desktopoppervlak heeft om te werken en te surfen op het internet. Of u nu spreadsheets wilt bekijken, presentaties wilt maken of films wilt kijken, met deze monitoren kunt u het allemaal met gemak doen.Ondanks dat de Fujitsu Esprimo P900 Tower refurbished is, ziet het er zo goed als nieuw uit en is het volledig gecontroleerd en gereviseerd om ervoor te zorgen dat het in optimale staat verkeert. Door te kiezen voor een refurbished desktop bespaart u niet alleen geld, maar helpt u ook mee aan een duurzamere wereld door het hergebruik van elektronische apparaten te stimuleren.Al met al is de Fujitsu Esprimo P900 Tower een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en krachtige desktopcomputer met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met zijn snelle prestaties, ruime opslagcapaciteit en drie monitoren zal deze desktop u niet teleurstellen. Conditie:Zichtbaar gebruiktMerk:FujitsuSerie:EsprimoModel:P900Form Factor:TowerCPU Merk:IntelCPU Model:Core i3CPU Generatie:2e GeneratieRAM:8GBOpslag:120GB SSDBesturingssysteem:Windows 10Monitor Keuze:3x 22 inchGewicht:28.000000Inbegrepen Met:Stroomkabel(s), Videokabel(s)

Bekijk product Fujitsu Esprimo P900 Tower - Intel Core i3-2e Generatie - 8GB RAM - 120GB SSD - Windows 10 + 3x 22 inch MonitorWelkom op 123tweedehands.nl, dé plek voor het vinden van uw ideale refurbished monitor. Bent u op zoek naar een voordelige tweedehands monitor van hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een refurbished gaming monitor nodig heeft om uw gaming setup te versterken, of een betrouwbare kantoor monitor wilt voor uw werkplek, ons uitgebreide vergelijkingsplatform helpt u de beste opties te vinden.

Ontdek de diversiteit van monitors van verschillende merken en specificaties. Vind eenvoudig de perfecte LCD, LED of IPS monitor die past bij uw behoeften, zonder de stress van een nieuwe aankoop. Hoewel wij zelf geen refurbished producten verkopen, is 123tweedehands.nl uw one-stop shop voor het vergelijken van diverse tweedehands monitoren, gepresenteerd met duidelijke specificaties en prijzen.