Refurbished Online Vergelijker

Refurbished MSI PC kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished MSI PC producten kopen kunt.

Filter MSI PC op subcategorie:

1-55 van 55 resultaten

Top producten: MSI PC

De top producten zijn:

Tweedekans MSI MAG Infinite S3 13NUB5-1089MYS

Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.

Bekijk product Tweedekans MSI MAG Infinite S3 13NUB5-1089MYS

Tweedekans MSI Optix MAG274QRF-QD

Let op: Voor QHD gaming heb je een krachtige videokaart nodig, zoals een NVIDIA GeForce RTX GPU of AMD Radeon RX 5000-serie GPU, een Xbox One, Xbox Series X of S of een PlayStation 5.

Bekijk product Tweedekans MSI Optix MAG274QRF-QD

Tweedekans MSI Optix MAG342CQR

Bekijk product Tweedekans MSI Optix MAG342CQR

Tweedekans MSI MAG CORELIQUID 360R V2

Gun je processor wat verkoeling met de MSI MAG CORELIQUID 360R V2. Deze processorkoeler werkt met bijna iedere socket van Intel en AMD, waaronder LGA1700 en AM5. Zo werkt de CORELIQUID met zowel oude als nieuwe processoren, zolang de socket past. Met 3 120 millimeter ventilatoren en een waterpomp koel je actief je processor en voer je de hete lucht snel af. Zo blijft je processor goed gekoeld en game je zonder problemen verder. Daarnaast heb je geen last van lawaai door het relatief lage geluidsniveau van 34,3 decibel. Zo blijft je focus bij de game en doet de koeler het harde werk, zonder dat je het merkt. De RGB led verlichting op de ventilatoren en waterpomp stel je in via de MSI Mystic Light software. Daarmee matcht de koeler met de rest van je componenten en geniet je van een ware lichtshow.

Bekijk product Tweedekans MSI MAG CORELIQUID 360R V2Op Refurbishedonline.nl vergelijken we zorgvuldig de beste MSI refurbished PC's om u te helpen bij het vinden van een betrouwbaar en betaalbaar alternatief voor nieuw. Van hoogwaardige MSI gaming PC's tot de efficiënte MSI desktops voor alledaags gebruik, ons platform biedt een divers aanbod aan MSI PC modellen die passen bij uw wensen en budget. Ontdek de perfecte MSI computer voor uw taken zonder te veel uit te geven.

We begrijpen het belang van een krachtige workstation en daarom omvat onze selectie ook professionele MSI werkstations. Hoewel we geen producten verkopen, biedt Refurbishedonline.nl een transparant overzicht van verschillende MSI PC opties, van de MSI Tower PC tot de compacte MSI mini PC. Vind uw ideale MSI systeem en vergelijk specificaties en prijzen op ons overzichtelijke platform.