Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Philips kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Philips producten kopen kunt.

Filter Philips op subcategorie:

1-100 van 585 resultaten

Top producten: Philips

De top producten zijn:

Tweedekans Philips Hue Aurelle paneellamp White Ambiance vierkant zwart

Creëer rustige sfeer in een kamer met de Philips Hue Aurelle White Ambiance paneellamp. Deze brede paneellamp verspreidt het licht door de hele kamer. Hierdoor creëer je een zachte sfeer. De Aurelle zit dicht op je plafond, zo lijkt het paneel weggewerkt. Deze lamp geeft in alle tinten wit licht aan je kamer. Zo kies je de sfeer die bij het moment past.

Bekijk product Tweedekans Philips Hue Aurelle paneellamp White Ambiance vierkant zwart

Tweedekans Philips Hue Secure desktop beveiligingscamera Zwart

Beveilig alles in en rond je huis met de Philips Hue Secure bedrade beveiligingscamera. Bij beweging krijg je een melding via de Hue app en gaan je Hue lampen aan. Zo kom je dankzij deze camera nooit in een donker huis binnen. De lampen verlichten `s nachts het beeld van deze Full HD camera. De Hue Secure camera past op elk bureau en elke kast dankzij de meegeleverde standaard. Je sluit de camera aan op het stopcontact. Praat met mensen aan de andere kant van de camera dankzij de terugspreekfunctie. Je hebt een abonnement nodig om activiteiten zones voor bewegingsmeldingen te maken en om mensen, dieren en pakketten te herkennen. Koppel de camera¿s aan een Bridge om ook automatiseringen te gebruiken. Met de Bridge koppel je ook meerdere Hue apparaten aan elkaar, zoals je lampen, sensoren en je camera¿s. Zo gaan je lampen bijvoorbeeld knipperen als je camera beweging detecteert.

Bekijk product Tweedekans Philips Hue Secure desktop beveiligingscamera Zwart

Tweedekans Philips 32PHS6808 (2023)

Bekijk product Tweedekans Philips 32PHS6808 (2023)

Tweedekans Philips SpeedPro FC6724/01

De Philips SpeedPro FC6724/01 heeft verschillende voordelen om het stofzuigen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo is het mondstuk voor 180 graden open. Dit houdt in dat `ie niet alleen stof opneemt aan de voorkant, maar ook via de zijkanten. Hierdoor zuig je bijvoorbeeld gemakkelijker langs de plinten. Is de 21,6 volt accu helemaal vol, dan stofzuig je 40 minuten op de laagste stand. Voor het vloerkleed schakel je de turbostand in. Ligt er stof onder de bank? Doordat je de stofzuiger helemaal plat legt kom je ook hier probleemloos bij. Stof belandt in het stofreservoir en het anti-allergie filter zorgt ervoor dat stofdeeltjes niet door de kamer vliegen. Handig, als je gevoelig bent voor stof.

Bekijk product Tweedekans Philips SpeedPro FC6724/01Op zoek naar betrouwbare Philips refurbished producten? Refurbishedonline.nl is dé plek waar je vergelijkingen vindt voor een breed scala aan vernieuwde Philips apparaten. Van Philips smartphones en televisies tot Philips huishoudelijke gadgets, alles is eenvoudig te vergelijken. Zonder zorgen over garanties of kwaliteit, want wij zetten de opties naast elkaar zodat jij de keuze kunt maken.

Vind jouw ideale Philips deal door specificaties, prijzen en aanbieders te vergelijken op ons platform. Of je nu op zoek bent naar een Philips soundbar of een krachtige Philips blender, Refurbishedonline.nl biedt een helder overzicht van de mogelijkheden. Ontdek vandaag nog hoe je duurzaam en budgetvriendelijk jouw favoriete Philips artikelen kunt vinden!