Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Seagate kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Seagate producten kopen kunt.

Filter Seagate op subcategorie:

1-4 van 4 resultaten

Top producten: Seagate

De top producten zijn:

Seagate 3TB HDD SATA-600 7.200 Rpm 3.5

HP 3TB SATA-600 7.200 Rpm 3.5 (Refurbished)Vraag een vrijblijvend offerte aan!Maas ComputersTel:[email protected]@maascomputers.nlHP SATA-schijven zijn ontworpen met zuinige betrouwbaarheid en prestaties voor externe opslag, back-up en archivering.

Bekijk product Seagate 3TB HDD SATA-600 7.200 Rpm 3.5

Seagate Firecuda Externe harde schijf - SSD 512 GB USB

Seagate Firecuda Externe harde schijf - 512 GB SSD usb cOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Seagate Firecuda Externe harde schijf - SSD 512 GB USB

Seagate Expansion Card Xbox Series X|S Externe harde schijf - SSD 1 TB USB 3.0

Seagate Expansion Card Xbox Series X|S Externe harde schijf - SSD 1 TB USB 3.0Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Seagate Expansion Card Xbox Series X|S Externe harde schijf - SSD 1 TB USB 3.0

Tweedekans Seagate IronWolf 3TB

De Seagate IronWolf 3 TB is een 3,5 inch interne harde schijf, speciaal ontwikkeld voor gebruik in NAS-servers. Deze harde schijf uit de IronWolf-serie maakt gebruik van dual-plane balancing en rotationele-vibratie sensoren, die trillingen in de schijf tegengaan. Dit verhoogt de betrouwbaarheid en maakt de IronWolf geschikt voor 24/7 gebruik in NAS-servers. Daarnaast krijg je 3 jaar Seagate Rescue Data Recovery gratis. Rescue Service herstelt je bestanden in het geval van schade, hierdoor heb je meer zekerheid dat je data bewaard blijft. De IronWolf is geschikt voor 1 tot 8 bay NAS-servers. Gebruik de harde schijf in je NAS thuis voor je films en foto's, of in de server op kantoor voor het bewaren van al je betrouwbare bestanden. Profiteer van langdurige gemoedsrust dankzij de inbegrepen beperkte garantie van 3 jaar en 3 jaar Rescue Data Recovery Services.

Bekijk product Tweedekans Seagate IronWolf 3TBOp zoek naar betrouwbare refurbished Seagate harde schijven? Refurbishedonline.nl biedt een uitgebreid overzicht van Seagate's herconditioneerde opslagoplossingen. Ontdek de verschillende modellen en capaciteiten, van de Seagate Barracuda tot de Seagate IronWolf, allemaal zorgvuldig gecontroleerd en vergeleken om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Bij Refurbishedonline.nl begrijpen we het belang van kwalitatieve dataopslag. Daarom brengen we u de meest aantrekkelijke aanbiedingen voor refurbished Seagate harde schijven, zonder zelf betrokken te zijn bij de verkoop. Vind eenvoudig de perfecte Seagate refurb aan de hand van onze duidelijke vergelijkingen en filteropties, en maak een weloverwogen keuze op basis van uw voorkeuren en budget.