Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Sonos kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Sonos producten kopen kunt.

Filter Sonos op subcategorie:

1-81 van 81 resultaten

Top producten: Sonos

De top producten zijn:

Tweedekans Sonos Move Wit

Bekijk product Tweedekans Sonos Move Wit

Tweedekans Sonos Ray Zwart

De Sonos Ray is de kleinste soundbar van Sonos. Dankzij het compacte formaat plaats je de bar ook in kleinere ruimtes, zoals in de slaapkamer. Wanneer je hem in de woonkamer plaatst, hang je hem op aan de muur of zet je hem op een tv meubel. Het design zorgt ervoor dat hij onder vrijwel iedere televisie past. Je voegt de soundbar samen met andere Sonos speakers en geniet zo van surround sound. Via Trueplay in de Sonos app stem je het geluid van de soundbar af op de akoestiek van de kamer.

Bekijk product Tweedekans Sonos Ray Zwart

Tweedekans Sonos Era 300 Zwart

Let op: Google Assistant werkt niet op de Sonos Era 300.

Bekijk product Tweedekans Sonos Era 300 Zwart

Tweedekans Sonos Era 100 Zwart

Let op: Google Assistant werkt niet op de Sonos Era 100.

Bekijk product Tweedekans Sonos Era 100 ZwartOp zoek naar een betaalbare Sonos-speaker die past bij jouw budget en audio-eisen? 123tweedehands.nl is dé vergelijkingssite voor liefhebbers van hoogwaardige refurbished Sonos audioapparatuur. Van de Sonos Play:1 tot de Sonos Beam, wij helpen je het ideale model te vinden bij verschillende aanbieders, zonder dat je zelf hoeft te zoeken naar de beste deal.

Duik in de wereld van hergebruikte Sonos soundbars, subwoofers en speakersets die een tweede leven verdienen. Zonder zelf iets te verkopen, presenteren wij op 123tweedehands.nl een helder overzicht van beschikbare Sonos producten, waaronder de Sonos One, Sonos Play:3 en meer, om je de weg te wijzen in de zoektocht naar jouw perfecte refurbished Sonos systeem.