Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Sonos kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Sonos producten kopen kunt.

Filter Sonos op subcategorie:

1-11 van 11 resultaten

Top producten: Sonos

De top producten zijn:

Sonos Play:5 (Gen 1) Speaker - Wit

Speaker Sonos Play:5 (Gen 1) - WitOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Sonos Play:5 (Gen 1) Speaker - Wit

Sonos Move Speaker Bluetooth - Zwart

Sonos Move Speaker Bluetooth - ZwartOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Sonos Move Speaker Bluetooth - Zwart

Sonos PLAY:5 1e génération Speaker - Zwart

PLAY:5Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Sonos PLAY:5 1e génération Speaker - Zwart

Sonos Sub Gen 3 PA speaker

Sonos Sub Gen 3 PA speakerOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Sonos Sub Gen 3 PA speakerOp zoek naar een betaalbare Sonos-speaker die past bij jouw budget en audio-eisen? 123tweedehands.nl is dé vergelijkingssite voor liefhebbers van hoogwaardige refurbished Sonos audioapparatuur. Van de Sonos Play:1 tot de Sonos Beam, wij helpen je het ideale model te vinden bij verschillende aanbieders, zonder dat je zelf hoeft te zoeken naar de beste deal.

Duik in de wereld van hergebruikte Sonos soundbars, subwoofers en speakersets die een tweede leven verdienen. Zonder zelf iets te verkopen, presenteren wij op 123tweedehands.nl een helder overzicht van beschikbare Sonos producten, waaronder de Sonos One, Sonos Play:3 en meer, om je de weg te wijzen in de zoektocht naar jouw perfecte refurbished Sonos systeem.