Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Sony Koptelefoon kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Sony Koptelefoon producten kopen kunt.

Filter Sony Koptelefoon op subcategorie:

1-8 van 8 resultaten

Top producten: Sony Koptelefoon

De top producten zijn:

Sony WF-1000XM3 Oordopjes - In-Ear Bluetooth Geluidsdemper

Oordopjes met Microfoon Bluetooth Sony WF-1000XM3 - ZilverOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Sony WF-1000XM3 Oordopjes - In-Ear Bluetooth Geluidsdemper

Sony WF-1000XM3 Oordopjes - In-Ear Bluetooth Geluidsdemper

Sony WF-1000XM3 Bluetooth-hoofdtelefoon - ZwartOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Sony WF-1000XM3 Oordopjes - In-Ear Bluetooth Geluidsdemper

Sony WF-1000XM4 Oordopjes - In-Ear Bluetooth Geluidsdemper

Sony WF-1000XM4 Oordopjes - BluetoothOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Sony WF-1000XM4 Oordopjes - In-Ear Bluetooth Geluidsdemper

Sony WF1000XM5/S Oordopjes - In-Ear Bluetooth Geluidsdemper

Sony WF1000XM5/S Oordopjes - In-Ear Bluetooth GeluidsdemperOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Sony WF1000XM5/S Oordopjes - In-Ear Bluetooth GeluidsdemperOp zoek naar een voordelige Sony koptelefoon zonder in te leveren op kwaliteit? 123tweedehands.nl is dé plek waar je een uitgebreide vergelijking vindt van refurbished Sony hoofdtelefoons. Of je nu de voorkeur geeft aan de Sony WH-1000XM serie voor noise-cancelling genot of de waterbestendige Sony WF-SP700N voor tijdens het sporten, wij zetten de beste deals voor jou op een rij.

Ontdek de essentiële mix van hoogwaardig geluid en budgetvriendelijke prijzen door onze selectie van gereviseerde Sony oortjes en Sony draadloze koptelefoons. Met 123tweedehands.nl vind je eenvoudig een Sony Bluetooth koptelefoon die bij jouw levensstijl past, zonder direct nieuw te hoeven kopen. Begin met vergelijken en vind jouw ideale luisterpartner vandaag nog!