Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Tado kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Tado producten kopen kunt.

Filter Tado op subcategorie:

1-100 van 257 resultaten

Top producten: Tado

De top producten zijn:

Tweedekans Tado Slimme Thermostaat Multi-Zone (uitbreiding)

Let op: dit is enkel een uitbreiding voor je Tado-thermostaat en is niet individueel op je cv-ketel aan te sluiten.

Bekijk product Tweedekans Tado Slimme Thermostaat Multi-Zone (uitbreiding)

Tweedekans Tado Slimme Thermostaat V3+ startpakket + 2 radiatorknoppen

De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt.

Bekijk product Tweedekans Tado Slimme Thermostaat V3+ startpakket + 2 radiatorknoppen

Tweedekans Tado Slimme Radiatorknop uitbreiding

De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt. De radiatorknop van Tado is geschikt voor kranen van Caleffi, Comap, Danfoss, Giacomini, Herz, Olymp, Siemens en Terrier. De Tado Slimme Radiatorthermostaat is een uitbreiding op het Tado slimme radiatorthermostaat starterspakket. Voorzie elke radiator in huis van een slimme radiatorthermostaat. Dankzij de slimme radiatorknop stuur je de radiator aan via de app op je smartphone. De radiatorthermostaat weet dankzij geofencing waar je bent. Zo gaat de temperatuur omlaag wanneer je weggaat en wordt het automatisch aangenaam warm wanneer je thuiskomt. Vervang je oude radiatorknop door de slimme radiatorthermostaat en ga direct met de Tado-app aan de slag. Zorg er wel voor dat je de Tado-bridge in je bezit hebt. Zonder de bridge is het niet mogelijk om de radiatorthermostaat aan te sturen.

Bekijk product Tweedekans Tado Slimme Radiatorknop uitbreiding

Tweedekans Tado Slimme Thermostaat V3+ startpakket + 2 radiatorknoppen

De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt.

Bekijk product Tweedekans Tado Slimme Thermostaat V3+ startpakket + 2 radiatorknoppenWelkom bij Refurbishedonline.nl, de ultieme plek om refurbished Tado slimme thermostaten te vergelijken. Op zoek naar een Tado V3+ of een Tado Smart Radiator Thermostat? Wij helpen u de beste refurbished deals te vinden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en betrouwbaarheid. Ontdek een breed scala aan Tado producten, allemaal zorgvuldig vergeleken op één handige website.

Met Refurbishedonline.nl maakt u een bewuste keuze voor zowel uw portemonnee als het milieu. Of u nu de voorkeur geeft aan een Tado Smart AC Control of een ander model uit de Tado lijn, bij ons kunt u de prijzen van verschillende aanbieders overzichtelijk naast elkaar zien. Start nu met het vergelijken van refurbished Tado opties en vind het slimme verwarmingssysteem dat perfect bij uw wensen aansluit!