Refurbished Online Vergelijker

Refurbished Televisie kopen - Refurbished Online

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je refurbished Televisie producten kopen kunt.

Filter Televisie op subcategorie:

1-100 van 464 resultaten

Top producten: Televisie

De top producten zijn:

Tweedekans Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 Roestvrijstaal

De Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 Roestvrijstaal is een stevige volautomaat die 21 internationale koffiespecialiteiten via het melkreservoir zet. Het apparaat heeft een roestvrijstalen behuizing wat hem extra duurzaam maakt. Je bedient de koffiemachine via het touchscreen display of via de Home Connect app. Hierdoor bedien je de machine ook op een afstand. Je past de koffie gemakkelijk aan naar jouw eigen smaak. Zo kies je tussen 3 aromaprofielen en pas je de koffie-melkverhouding aan. De koffiemachine past hierop automatisch de koffiesterkte aan voor een gelijke koffiesmaak. Wanneer je het apparaat via de app bedient, zet je zelfs verschillende koffies in de wachtrij voor jouw bezoek. De volautomaat maakt dankzij de SuperSilent functie weinig geluid, zo onderbreekt de koffiemachine je niet tijdens een gesprek met je visite.

Bekijk product Tweedekans Siemens EQ.700 Integral TQ707R03 Roestvrijstaal

Apple TV 4 32GB zwart

Bekijk product Apple TV 4 32GB zwart

Apple TV 4K 64GB zwart

Bekijk product Apple TV 4K 64GB zwart

Tweedekans HTC Wireless Adapter Full Pack

Bedraad gamen met je HTC Vive of HTC Vive Pro (Eye) is nu voorbij met de komst van de HTC Wireless Adapter Full Pack. Deze draadloze adapter laat je door je woonkamer lopen zonder dat er kabels in de weg lopen. Klik hem vast bovenop je headset en beweeg in een ruimte tot maximaal 6 x 6 meter. De batterij houdt het tot wel 2,5 uur uit zonder opladen, dus je speelt lekker lang door. Met je vrienden spelen in dezelfde ruimte? Speel met tot 3 draadloze adapters in dezelfde ruimte zonder dat je hinder ondervindt van een verstoord draadloos signaal.

Bekijk product Tweedekans HTC Wireless Adapter Full PackOntdek uw perfecte refurbished televisie op Refurbishedonline.nl, de vergelijkingssite voor slimme consumenten. Of u nu zoekt naar een grootbeeld LED-tv, een geavanceerde OLED televisie of een ruimtebesparende flatscreen, ons uitgebreide assortiment aan gereviseerde tv's biedt voor ieder wat wils. Blader door een verscheidenheid aan merken en modellen, en vind de beste deal voor uw behoeften.

Refurbishedonline.nl biedt u een helder overzicht van de verschillende opties, van smart tv's tot de traditionele lcd-televisies. Wij zorgen dat u op de hoogte blijft van de scherpste prijzen en specificaties zonder zelf te hoeven verkopen. Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke filters om snel uw ideale televisie te vinden en vergelijk deze met andere refurbished modellen, allemaal op één plek.